Buscar este blog

03 octubre 2014

El dia que a Convergència van prendre David Fernàndez(CUP) com a referent

El nou home fort de CDC, Josep Rull, no té inconvenient en citar David Fernàndez. Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

"Audàcia, serenitat, fermesa i calma", va ser la recepta que el líder parlamentari de la CUP, David Fernàndez, va dispensar dimecres al vespre després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Artur Mas. I a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) els ha semblat una recepta del tot adient per aplicar en el moment actual del procés. Tan adient, que el coordinador general de CDC, Josep Rull, també l'ha receptat avui al conjunt dels seus militants i simpatitzants.

En una roda de premsa a la seu del partit per presentar la campanya del Sí-Sí, en què ha defensat que "la unitat és sòlida", ha afirmat: "Ara el que ens cal a tots plegats és audàcia, serenitat, fermesa i calma, com va dir ahir David Fernàndez."

Tot seguit, adonant-se del que havia fet -prendre com a referent a un dirigent d'un partit situat ideològicament més enllà de les antípodes del liberalisme econòmic-, ha reconegut, amb to distès: "Mai ens havíem pensat que a la seu de CDC citaríem un dirigent de la CUP! Hahahah!" 

Tot plegat, un símptoma de la sintonia que, ara per ara, hi ha entre els partits autodeterministes catalans.

No hay comentarios: